Despre Noi

CLUBUL

PRIMA SEARA IMPREUNA

in 11.11.2011

In 11.11.2011, am deschis Times pub din pasiunea pentru muzica.

Pentru ca orice lucru facut din pasiune se dovedeste a fi bine facut, ne-am dorit ca acest loc conteze, sa ofere brasovenilor o viata de noapte ce nu poate fi regasita in alta parte. Asa ca ne-am gandit sa petrecem in fiecare zi a saptamanii, caci nu putini sunt cei care trec peste conventiile sociale sau au de sarbatorit intr-o zi de lucru a saptamanii.

Am trecut prin cateva schimbari de-a lungul anilor si toate s-au dovedit bune. Am incercat sa ne adaptam cerintelor voastre si se pare ca am reusit. Asta vom continua sa facem si de aceea va asteptam alaturi de noi, sa ne cunoastem, sa petrecem impreuna si de ce nu, sa legam prietenii, asa cum am facut de-a lungul anilor.

TIMES FOR FUN, TIMES PUB

câte un party pentru cei care nu obosesc nicicodata

În fiecare zi a săptămânii e timpul pentru distracție, în Times Pub!

În fiecare seară e organizat câte un party pentru cei care nu obosesc niciodată atunci când vine vorba de distracție.

DJ-ul, barmanii, tot staff-ul te așteaptă aici, să petreci chiar dacă e luni, miercuri sau duminică și weekend-ul se termină.

Dacă îți convingi prietenii să iasă din casă în timpul săptămânii, va asteptam la Times, unde parcă e mereu weekend. În fiecare seară intrarea este liberă, iar paharele sunt pregătite să fie golite de brașovenii veseli.